Voorzieningen

Onze Mas bij het Nationaal Park van de Cevennes heeft een ontvangst- en spelletjesruimte met wifi-ontvangst, wandel- en streekinformatie, mini-winkeltje, table d’hôte (gezamenlijke maaltijd) en sauna.

Het zwembad, speelterrein voor de kinderen, de jeu-de-boulesbaan en de gemeenschappelijke barbecue liggen onder de Mas, op het campinggedeelte. Het tweede bergbeekje ligt onderaan ons terrein op minimaal 15 à 20 minuten.

De bakker bezorgt 's zomers het bestelde brood en we hebben een voorraadje in de diepvries, Bij de gratis koelelementen en de ijsjes.

Je kunt bij ons hangmatten huren en een ezeltje of een pony.

Het dorp met bakker, plaatselijke supermarkt en hotel-restaurant is op 15 minuten rijden, het grotere dorp, Le Collet de Dèze met huisarts, verpleegster, apotheek, postkantoor, tabac en kapster op 20 minuten.

Desgewenst informeren we je over de zonnepanelen, isolatie met hennep en kalk, de op houtsnippers gestookte centrale verwarming en de fotovoltaïsche panelen.

Wij bieden je:

40 ha natuurgebied

naturistenterrein

verhuur van gîtes en studio's

zwembad

35 tentplaatsen, waarvan 10 voor campers en caravans

honden toegestaan, mits aangelijnd

terrein met bergbeekje

schaduwrijke plaatsen

gastentafel

gratis sauna

gratis wifi

wasmachine

alleengaanden welkom

invriezen koelelementen

recreatieruimte

kinderspeelplaats

jeu-de-boulesbaan

beschreven wandel- en fietstochten in de omgeving

Wij zijn een Prettig Bloot-locatie!

Bij ….. (naam locatie invullen) prijkt het Prettig Bloot-logo aan de muur. Organisaties met de Prettig Bloot-accreditatie hebben de kernwaarden veiligheid, vrijheid, respect, openheid en gastvrijheid hoog in het vaandel staan. Hierover zijn duidelijke afspraken gemaakt met de Nederlandse belangenorganisatie voor naaktrecreatie NFN Open & Bloot. Op onze locatie kun je veilig en vertrouwd bloot recreëren!
In deze brochure lees je wat je als gast op een Prettig Bloot-locatie mag verwachten.